ROȘII CHERRY CU GUST

AUTENTIC,

INTENS.

PROSPEȚIME & SAVOARE.

SC Valentino Land SRL, persoană juridică de naționalitate română, cu sediul în Comuna Toboliu, nr. 174, jud. Bihor, având nr. de ordine la Registrul Comerțului J05/1167/2015 și cod unic de identificare fiscală RO 34805927, în calitate de proprietar al website-ului www.valentinoland.ro, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către vizitatori, atunci când utilizează acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplicat prezenta Politică de Confidențialitate.

Accesul / Utilizarea acestui website se supune Politicii de Confidențialitate, implică acceptul tău explicit cu privire la aceasta și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți.

Date cu caracter personal colectate / prelucrate prin utilizarea website-ului:

  • Informații despre dispozitivul folosit: ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte date de identificare a dispozitivului.
  • Date de conexiune: ora, data, durata utilizării website-ului, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol.

Date cu caracter personal colectate / prelucrate prin utilizarea formularului de contact:

  • Date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, țara de proveniență.
  • Informații despre dispozitivul folosit: ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte date de identificare a dispozitivului.
  • Date de conexiune: ora, data și durata utilizării website-ului, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol.
  • Alte informații: datele pe care ni le furnizezi în mod voluntar prin utilizarea website-ului, dar și din alte surse, cum ar fi Twitter, Facebook sau Instagram (ex: ID-ul de utilizator).

De ce procesăm date cu caracter personal ?

  • Pentru relațiile cu clienții: atunci când utilizatorul ne contactează prin formularul de contact integrat în website-ul nostru sau prin alte mijloace, pentru a obține informații sau pentru a face o reclamație, stocăm informațiile pe care aceștia le furnizează.
  • Pentru precauție și protecție: Vrem să oferim utilizatorilor website-ului nostru, cât și clienților, cele mai bune servicii posibile. Din păcate, nu fiecare utilizator al website-ului este prietenos, iar din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie să colectăm date cu caracter personal care ne ajută să identificăm potențialii atacatori și, astfel, să prevenim riscurile.

Terțe părți cu acces la datele cu caracter personal:

  • Furnizorii de servicii: Putem dezvălui datale cu caracter personal entităților și/sau persoanelor împuternicite de către noi (din Spațiul Economic European sau state terțe) implicate în furnizarea serviciilor, inclusiv în furnizarea comunicărilor comerciale (ex: platforme de e-mailing, platforme de facturare, etc.).
  • Autoritățile de urmărire penală: se poate întâmpla ca unul dintre clienții și/sau furnizorii noștri să nu se comporte corect. În acest caz, nu suntem obligați doar să predăm date cu caracter personal din cauza obligațiunilor legale, dar este și în interesul nostru să prevenim daunele, să ne punem în aplicare cerințele și să respingem pretențiile nejustificate.

SC Valentino Land SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul website-ului, precum și Politica de Confidențialitate, fără niciun fel de notificare prealabilă. Datorită acestui fapt, te rugăm să vizitezi periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ai agreat să le respecți.

Pentru mai multe informații cu privire la această politică și despre cum îți protejăm datele cu caracter personal, ne poți trimite un e-mail pe adresa: support@valentinoland.ro.

Politica de Confidențialitate a SC Valentino Land SRL este valabilă începând cu data de 24.06.2018.

© 2021 www.valentinoland.ro. Toate Drepturile Rezervate. Politica de Confidențialitate | Politica Cookie.

Made with by Robert Muntean.